Workshop – Efficiënter werken met Automatiseren in de Gevelbouw

Deze workshop organiseren wij speciaal voor directie en management van bedrijven in de gevelbouw.

Ontdek in 2 uur hoe de inzet van bedrijfssoftware kan bijdragen aan efficiënter werken, minder fouten, meer grip en meer inzicht bij het aanbieden en realiseren van gevelbouwprojecten.

Nu de markt weer aantrekt neemt de druk op de organisatie van veel gevelbouwers toe. Hoe mooi zou het zijn als u met dezelfde mensen aanzienlijk meer omzet kunt realiseren?

Op kantoor is er bij veel gevelbouwers nog een efficiencyslag te maken. Veel administratieve handelingen vinden dubbel plaats in verschillende softwarepakketten waaronder Excel. Met Excel kan veel maar met allerlei spreadsheets naast elkaar is de kans op dubbel werk en fouten groot en ontbreekt vaak het overzicht. Vaak is er geen goede koppeling tussen de projectadministratie en de financiële administratie waardoor het financieel inzicht ontbreekt.

In deze workshop laten we u zien hoe u grip krijgt op uw gehele bedrijfsproces met één geïntegreerde oplossing op basis van LogiKal en Profity, van ontwerp tot en met financiële administratie.

 

Wie – Waar – Wanneer

Door wie – Profity in samenwerking met Orgadata, de bouwers van LogiKal

Voor wie – Directies en management van bedrijven in de Gevelbouw

Waar – Hotel Apeldoorn – de Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn

Wanneer – Dinsdag 1 november 2016 van 15.00 uur tot 17.00 uur. Ontvangst met koffie en thee vanaf 14.30 uur. Hapje en drankje vanaf 17.00 uur

Kosten – Deze workshop wordt u kosteloos aangeboden door Profity en Orgadata

 

Aanmelden

    Hierbij meld ik me aan voor de Workshop - Efficienter werken door Automatisering in de Gevelbouw op 1 november a.s.:

    Voornaam

    Achternaam

    Bedrijfsnaam

    E-mailadres