Profity Timesplitter versie 2.18.1.1

-Update November 2018-

In deze releasenotes vindt u een overzicht omtrent de aanpassingen in de software in Profity Timesplitter versie 2.18.1.1 ten opzichte van voorgaande release

Inleiding:

Onderstaand de aanpassingen van de diverse functies binnen Timesplitter. Deze zijn in de “November 2018 update” (versie 2.18.1.1) verwerkt.
Deze aanpassingen zijn voortgekomen uit klantwensen als aanvulling / uitbreiding van de standaard functies waardoor het verwerken van de uren nog efficiënter wordt en bijvoorbeeld minder aanvullende handelingen nodig zijn in Profity ERP bij de urenverwerking.

Vraag 1:

Als per ongeluk een onjuist projectnummer of bewerking geregistreerd is door de werknemer kan de werknemer deze niet verwijderen. Daardoor heeft de verwerker extra werk en de medewerker heeft extra handelingen want de onjuiste registratie moet voorzien worden van commentaar en dan weer een nieuwe registratie invoeren.

Oplossing:
Per werknemer instelbaar: Mag een gemaakt registratie verwijderen van uit registratie pc

Vraag 2:

Tijdens het verwerken komt het wel eens voor dat de verwerker per ongeluk een registratie verwijderd. Deze kan niet teruggezet worden.

Oplossing:

Er komt een vraag voor het verwijderen van de registratie. Hiermee wordt de gebruiker toch nog een keer gevraagd of het verwijderen daadwerkelijk moet gebeuren.

(Dit betreft een algemene instelling voor het hele bedrijf: Vragen om bevestiging bij verwijderen regel uit verwerkingsscherm)

Opmerking:

Standaard waarde is nee. Moet dus expliciet aangezet worden als u deze optie wilt gebruiken

Vraag 3:

Bij het verwerken is het niet echt duidelijk waar je de registratie moet verwerken.

Oplossing:
In het verwerkingsscherm is nu de een verwerk button gemaakt en heeft nu ook een tekst met [Verwerken]