Thuiswerken

Nederland is in rep en roer. Het Coronavirus heeft heel wat losgemaakt. Beurzen kleuren donkerrood, ons zorgsysteem staat onder druk en ook u als ondernemer heeft te maken met een nieuwe realiteit. Juist nu is het zaak om wendbaar en flexibel te zijn als organisatie. De mate van aanpasbaarheid aan veranderingen is nu een sleutelfactor.

Hoe wendbaar en flexibel is uw organisatie?

Thuiswerken via Profity One

Gezien de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus wordt iedereen aangeraden zoveel mogelijk thuis te werken. Profity biedt met Profity One de mogelijkheid om locatieonafhankelijk te werken. Uw medewerkers kunnen vanuit huis of onderweg werken in Profity. Dat is niet het enige voordeel van Profity One: tijdsregistratie en gereedschapbeheer is inbegrepen evenals onderhoud van de software en support. Bij nieuwe Profity One abonnementen zijn zelfs diverse apps en extra ondersteuning d.m.v. consultancy inbegrepen! Wilt u hier meer over weten, neem contact op met onze verkoopafdeling. Maak uw organisatie flexibel, kies Profity One.

Profity heeft inmiddels veel ervaring met thuiswerken. Profity One is daarin een voorbeeld maar ook het werken via Microsoft Teams (onderdeel van uw Office 365 abonnement) biedt uitgebreide mogelijkheden om als collega’s onderling op afstand te werken, documenten te delen, agenda’s te beheren en afspraken vast te leggen. Wij delen graag onze expertise op het gebied van thuiswerken en helpen u bij het introduceren en ondersteunen van thuiswerken binnen uw organisatie.

Geen Windows pc en thuiswerken in Profity

Gebruikt u al Profity One maar enkele werknemers hebben thuis geen Windows pc? Profity biedt Profity One platform onafhankelijk aan. Android-tablets, Apple Ipad’s en pc’s zijn geen probleem. Dus heeft u werknemers die in deze situatie zitten neem dan contact op met onze servicedesk.