Strategische samenwerking Profity

Oktober 2014 – Profity is een strategische samenwerking aangegaan met twee investeerders, Forward Group en Innovestments Beheer. De samenwerking betreft zowel een financiële als een organisatorische versterking.

Naast een kapitaalversterking van Profity zal de directie worden uitgebreid met Marijn Schouten (Forward Group) als directeur Business Development. Marijn Schouten heeft meer dan 25 jaar ervaring in de marketing en verkoop van enterprise software en zal zijn ervaring nu tevens inzetten voor Profity. Marijn Schouten: “Profity heeft een sterke en loyale klantenkring opgebouwd. Wij zien dat ondanks het aanbod van brede ERP-pakketten er behoefte is aan krachtige maar eenvoudig te implementeren en te gebruiken software voor projectmatig werkende bedrijven. Profity heeft hiervoor een sterke propositie; dit biedt kansen voor een gezonde groei van Profity en voor Profity-gebruikers innoveren, ondersteund door Profity ERP.”

Henk Jan Nieuwenhuis, directeur Profity: ”De samenwerking met Forward Group en Innovestments Beheer levert voor Profity niet alleen een financiële maar ook een kennisversterking op. De investeerders zijn ondernemers en managers in enterprise software-bedrijven. Ze brengen een schat aan kennis en ervaring met zich mee waarvan Profity en daarmee haar klanten kan profiteren. Met de samenwerking leggen we een sterk fundament voor innovatie en gezonde groei ”.

Wilt u meer weten over de samenwerking neem dan contact op met hjnieuwenhuis@profity.nl