Project ERP software

Veel ERP-systemen zijn ontwikkeld om allerlei soorten en maten bedrijven te ondersteunen. Dienstverleners en producenten, profit en non-profit organisaties. Dat maakt de software complex, kostbaar en moeilijk te implementeren. Wij geloven in specifieke oplossingen voor specifieke ondernemingen. Profity levert bedrijfssoftware voor projectmatig werkende productiebedrijven. Een ERP-systeem voor grip op projecten, zowel logistiek als financieel. Omdat de software perfect aansluit op de werkwijze van projectgestuurde productiebedrijven is de implementatie van Profity ERP software relatief snel en eenvoudig te implementeren.

Grip op projecten

Produceert u projectmatig en heeft u behoefte aan software waarmee u snel en nauwkeurig projecten kunt calculeren, offreren en realiseren? Profity ERP is een passende oplossing voor projectmatig werkende productiebedrijven. Met Profity ERP krijgt u relatiebeheer, calculatie, offertegeneratie, werkvoorbereiding, inkoop, planning, digitale verwerking van inkoopdocumenten, urenregistratie, nacalculatie, (termijn)facturering, projectbeheer, financiële administratie (en meer) onder controle. U krijgt zicht op de gang van zaken van ieder project afzonderlijk en op uw onderneming als geheel.

Profity ERP is Project ERP software

Profity richt zich uitsluitend op het ondersteunen van projectmatig werkende productiebedrijven. Daar ligt de kracht van onze oplossingen en daarin hebben onze mensen zich gespecialiseerd. We spreken uw taal. Profity ERP werkt zoals eindgebruikers dat verwachten. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. We luisteren naar uw wensen en laten u zien hoe Profity ERP uw kan ondersteunen bij het uitvoeren van uw projecten.

Contact