Profity presenteert Profity ERP gekoppeld met LogiKal op Polyclose 2016

Profity was aanwezig met een eigen stand op de beurs voor de gevelbouw: Polyclose 2016, die plaatsvond van 14 tot en met 16 januari 2016 in Gent. Profity presenteerde hier Profity ERP gekoppeld met LogiKal.

Nu de bouw weer begint aan te trekken, groeit ook het aantal projecten in de raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Dat brengt administratieve en organisatorische uitdagingen met zich mee voor organisaties die nu weer groeien. Profity speelt hierop in met Profity ERP G3, de nieuwste versie van de bedrijfssoftware van Profity. In deze versie is een nieuwe, krachtige integratie met onder meer LogiKal van Orgadata beschikbaar zodat calculaties vanuit LogiKal automatisch worden omgezet in Profity-offertes en bestellingen. Een andere nieuwe module is Profity Connect waarmee door middel van automatische digitale verwerking van inkoopdocumenten veel administratieve tijd wordt bespaard.

Met Profity ERP wordt voor dak- en gevelbouwers hun volledige administratieve bedrijfsproces in inzichtelijk, zowel logistiek als financieel. Dit zorgt naast tijdsbesparing en vermindering van fouten voor meer grip op projecten.

Referenties in de dak- en gevelbouw zijn onder andere Polybouw, AKS, Alukozijn, Boeters Alubo, Framework Industry en Cletas.