Profity kan worden geïnstalleerd op uw eigen server(s), uw eigen cloud of in de Profity Cloud. Dit laatste noemen wij Profity in de Cloud.

Profity in de Cloud maakt Profity overal eenvoudig en veilig toegankelijk. Profity in de Cloud maakt gebruik van het cloud platform van Microsoft: Microsoft Azure. Een betrouwbare, stabiele, veilige en eenvoudig schaalbare cloud-omgeving.

Wilt u wel beschikken over een gebruikersvriendelijke en krachtige ERP-of planningsoplossing voor projectmatig werkende bedrijven, maar niet de zorg over het beheer van de server, het maken van backups etc.? Dan is Profity in de Cloud de comfortabele oplossing.

Maar Profity in de Cloud biedt meer mogelijkheden! In combinatie met Microsoft Office 365 heeft u alles bij elkaar op één locatie in de cloud. De combinatie Profity en Office 365 zorgt ervoor dat u voor het grootste deel van uw gebruikers geen software op de lokale PC meer nodig hebt. En dat alle data van deze gebruikers veilig en centraal worden opgeslagen en veiliggesteld. En vanaf iedere gewenste locatie toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers.

Wilt u meer informatie over Profity in de Cloud? Neem dan contact met ons op.

Contact