Wilt u uw projecten volgens planning, volgens specificatie en winstgevend realiseren? Met Profity ERP voor projecten krijgt u meer grip op uw projecten: logistiek, administratief en financieel. Of het nu gaat om calculatie, planning, tijdregistratie projectbeheer of financiële administratie.Uw administratieve last neemt met Profity ERP sterk af zodat u veel tijd bespaart. Profity ERP is eenvoudig te implementeren en snel terugverdiend.

Ondersteuning van projecten van begin tot eind met Profity ERP

Profity ERP ondersteunt het bedrijfsproces van projectmatig werkende productiebedrijven vanaf eerste klantcontact tot en met service en financiële administratie. Profity ERP biedt alle functies voor het effectief laten functioneren van uw projectgestuurde organisatie waaronder calculatie, planning projectbeheer en tijdregistratie. Naast Profity ERP heeft u daarom geen andere oplossingen nodig. Dat scheelt aanzienlijk in de implementatietijd en kosten.

ERP specifiek ontwikkeld voor grip op projecten

ERP-systemen zijn vaak ontwikkeld voor de ondersteuning van allerlei soorten bedrijven. Ze bevatten daarom een overvloed aan functionaliteit die voor uw organisatie niet nodig zijn. U betaalt daarom vaak meer dan nodig voor de software. Ook is de invoering van deze ERP-systemen vaak bijzonder kostbaar en tijdrovend. Profity ERP biedt juist die functies die nodig zijn om een projectmatig werkende productiebedrijf effectief te laten werken. Profity ERP laat zich daarom snel en eenvoudig implementeren bij projectgestuurde productiebedrijven.

ERP voor en door eindgebruikers

Profity ERP is samen met eindgebruikers ontwikkeld. Zij kunnen er hun werk optimaal mee kunnen doen en werken er daarom graag mee. Profity ERP werkt eenvoudig zodat uw gebruikers snel aan de slag kunnen en u er direct voordeel van heeft.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Contact