Impact

De invoering van een nieuwe ERP-pakket is niet vrijblijvend. Vrijwel alle administratieve bedrijfsprocessen gaan ondersteund worden door het ERP-pakket. En daarmee krijgen vrijwel alle medewerkers op kantoor er mee te maken. Dat vraagt dus om een goede voorbereiding.

Resultaat

Voordat de vruchten van een nieuw ERP-pakket geplukt kunnen worden moet door een aantal kerngebruikers in de organisatie vrij veel werk worden verzet. Van Profity mag u daarom verwachten dat wij u bij de invoering van Profity ERP professioneel begeleiden. En dat we daarbij kiezen voor kwaliteit boven snelheid. De bedoeling is immers dat u nog vele jaren en met plezier met Profity ERP blijft werken. Ook als uw organisatie verandert of groeit.

Ervaring

Profity heeft een eigen kijk op implementeren. Zowel als het gaat om de implementatiemethode als voor wat betreft het inzetten van de juiste middelen en mensen. Onze aanpak is gebaseerd op onze ervaringen met implementaties bij bedrijven zoals het uwe. We kiezen daarbij voor optimale transparantie en doelgerichtheid.

Persoonlijk gesprek

Graag vertellen wij u meer over onze implementatieaanpak in een persoonlijk gesprek. Neem daarom gerust contact met ons op.

Contact