Profity B.V. ontwikkelt, implementeert en ondersteunt standaard software voor projectmatig werkende productiebedrijven. Met Profity hebben onze klanten meer grip op hun projecten.

Profity B.V. is opgericht door Henk Jan Nieuwenhuis, Managing Director van Profity. Sinds 2014 is Profity financieel en organisatorisch versterkt met twee nieuwe aandeelhouders: Forward Group (www.forwardgroup.nl) en Innovestments Beheer. Forward en Innovestments Beheer staan voor meer dan 125 manjaar ervaring in het opbouwen en managen van enterprise-softwarebedrijven.

Eind 2016 heeft Profity 3C+ Automatisering overgenomen, een softwarebedrijf gespecialiseerd in ERP-software en planningssoftware voor de prefab betonindustrie. De software, kennis en ervaring van 3C+ vormde een waardevolle toevoeging aan de propositie van Profity ERP voor projectmatig werkende bedrijven in de bouwtoelevering.

Profity B.V. is een financieel solide en groeiende organisatie gericht op een langdurige relatie met haar klanten. De basis hiervoor is klantgerichtheid, vakmanschap, resultaatgerichtheid en onderling vertrouwen. Op deze kernwaarden kunt u ons aanspreken.

Hoewel we software-ontwikkelaars zijn willen we niet onze software maar de toegevoegde waarde van onze oplossingen voor uw organisatie centraal stellen. Graag denken we mee met uw ambities en hoe wij daaraan kunnen bijdragen. Neem daarom gerust contact met ons op voor een goed gesprek!

Contact