Grip op projecten

Schoenmaker blijf bij je leest, dat is onze visie. Bij Profity is dat het verbeteren van uw grip op projecten en het verminderen van administratieve lasten met behulp van eenvoudig te implementeren en te gebruiken software. Als u vertrouwd bent met ERP-systemen dan weet u dat deze zich kenmerken door een overvloed aan functionaliteit. Dat is meestal zo gegroeid vanuit de wens om alle klanten in één standaard te passen. Prima voor de ERP-leverancier, maar niet altijd voor de gebruiker. De implementatie van deze brede ERP-systemen is complex en kostbaar.

Projectmatig werkende productiebedrijven

Wij zijn er voor projectmatig werkende productiebedrijven. Zij denken in termen als calculaties, offertes, projectadministratie, urenregistratie, nacalculatie, onderhanden werk en termijnfacturering. Profity ERP is ontwikkeld voor deze bedrijven. In eerste instantie voor staalconstructiebedrijven maar intussen voor iedere projectmatig werkende producent waaronder dak- wand- en gevelbouwers, prefab betonproducenten, toeleveranciers voor de offshore en glasmontagebedrijven.

Snel en eenvoudig implementeren

Onze medewerkers begrijpen hoe bedrijven als het uwe werken, ze spreken uw taal. Zij helpen u bij de inrichting van onze software, daarbij gebruik makend van hun jarenlange ervaring in uw branche. Met uitleg en tips helpen zij u de software zo te gebruiken dat u meer grip op uw projecten krijgt en tegelijkertijd de administratieve last afneemt. Vooraf stemmen we met u af hoe we de taken verdelen. Daarbij kunt u kiezen voor een serviceniveau dat bij uw organisatie past. Bij serviceniveau Basis doet u zelf het meeste werk. Bij serviceniveau Comfortabel verdelen we de taken op basis van expertise en bij serviceniveau Totaal nemen wij u de invoering vrijwel geheel uit handen.

Blijvende relatie

Vervolgens is de samenwerking met onze klanten blijvend. Als u tevreden bent, zijn wij het ook. Daar zetten wij ons volledig voor in en daar kunt u ons op aanspreken. Wilt u meer grip op uw projecten en minder administratieve lasten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Henk Jan Nieuwenhuis

Managing Director, Profity B.V.

Contact