Focus op software voor projectmatig werkende productiebedrijven

Profity ondersteunt productiebedrijven die meer grip willen op hun projecten. Dankzij deze focus hebben we als geen ander kennis van dit specifieke domein. Deze kennis gecombineerd met die van onze klanten hebben we vertaald in krachtige maar eenvoudige ERP-software voor projectmatig werkende productiebedrijven. Omdat wij ons alleen daarop richten heeft de software in tegenstelling tot veel andere standaard ERP-pakketten geen overvloed aan overbodige functies. Dit maakt de invoering en het gebruik van de software aanzienlijk eenvoudiger en goedkoper dan van andere ERP-pakketten.

Focus op projectgeoriënteerde medewerkers en managers

Wij bouwen software voor eindgebruikers. Als zij graag met onze software werken dan is een succesvolle implementatie gegarandeerd. De input van gebruikers vormt de belangrijkste bron voor onze productinnovatie.  Omdat de eindgebruikers graag met onze software werken, zijn de managers van onze klanten verzekerd van de juiste managementinformatie. Deze is immers gebaseerd op juiste en volledige input. Ook de leidinggevenden bij onze klanten zijn daarom tevreden met de performanceverbeteringen die zij met onze software weten te bereiken.

Focus op het totale projectproces

Een uitdaging voor iedere projectmatig werkende organisatie is grip krijgen en houden op projecten. Daarom leveren wij een complete oplossing: van relatiebeheer, via offertecalculatie, voorcalculatie, planning, onderhanden werk verantwoording, urenverantwoording, nacalculatie, facturering, debiteuren- en crediteurenadministratie tot financiële administratie. Bedrijfsbreed en toch eenvoudig in te voeren en te gebruiken. Net als u leveren we graag een compleet project af: niet alleen software maar een systeem dat u organisatie beter laat functioneren.

Wij maken graag persoonlijk kennis: neem daarom gerust contact met ons op.

Contact