Nieuws – Profity annonceert Profity Online en Profity Connect

Tijdens de jaarlijkse Profity Klantendag op 15 april 2015 heeft Profity haar cloud-gebaseerde oplossing van Profity ERP gelanceerd: Profity Online. Daarnaast introduceerde Profity een nieuw concept voor invoerloos ERP: Profity Connect.

Profity Online

Profity Online is Profity ERP in de cloud. Gebruikers van Profity Online hebben toegang tot alle functionaliteit van Profity ERP zonder installatie van software op een server of op gebruikers-PC’s. Gebruikers kunnen eenvoudig inloggen op de website van Profity via www.profity.nl/online. Dit kan vanaf een willekeurige werkplek, op kantoor, thuis, op een project of onderweg. Profity Online wordt afgenomen voor een vaste prijs per gebruiker per maand.

Profity Online biedt naast de volledige Profity ERP functionaliteit de mogelijkheid tot integratie met Microsoft Office 365. Deze combinatie maakt het installeren van software op eindgebruikers-PC’s vrijwel overbodig omdat Profity ERP samen met Microsoft Office 365 vrijwel alles biedt voor het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden door Profity-gebruikers.

Profity Online maakt gebruik van Microsoft Azure. Deze geavanceerde en betrouwbare cloud-omgeving is volledig schaalbaar zodat voor iedere gebruiker op ieder moment een goede performance en optimale beschikbaarheid is gewaarborgd. Bovendien worden alle data veilig opgeslagen en gebackupt.

Profity Connect

Profity Connect heeft als doel handmatige invoer in ERP overbodig te maken door het automatisch verwerken van informatie die nu nog vaak op papier of in PDF-formaat wordt uitgewisseld. De eerste implementatie van Profity Connect betreft het digitaliseren van het inkoopproces, vanaf bestelling tot en met betaling van de inkoopfactuur.

De Profity Connect Service is een dienst van Profity die het voor Profity-gebruikers mogelijk maakt  om orderbevestigingen, pakbonnen en facturen in te scannen, automatisch uit te lezen en te verwerken. Profity-gebruikers kunnen kiezen uit twee betalingsmodellen: afname van een licentie in combinatie met een onderhoudscontract of betaling per verwerkt document.

Profity Connect is beschikbaar voor alle gebruikers van Profity ERP G3 en Profity Online.

 

Wilt u meer weten over Profity Online of Profity Connect? Neem dan contact met ons op.