Blog – Gaat u uw doelstellingen dit jaar realiseren?

Goede voornemens

Aan het begin van het jaar heeft u waarschijnlijk goede voornemens. Zakelijk gezien heeft u een business plan gemaakt. Met daarin omzet- en winstdoelstellingen. Maar in hoeverre zijn uw omzet- en winstdoelstellingen gebaseerd op uw projectresultaten uit het verleden?

Leren van ervaringen

Als u de tijd neemt ieder opgeleverd project goed te analyseren dan gaat dat u helpen om nieuwe projecten beter te calculeren. De kans is vrij groot dat u zo druk bent met het binnenhalen en uitvoeren van projecten dat u onvoldoende tijd neemt om te leren van fouten uit het verleden. Met het risico dat nieuwe calculaties dezelfde onnauwkeurigheden bevatten of dezelfde fouten opnieuw worden gemaakt.

Nauwkeurig calculeren

Nauwkeurige voorcalculaties zorgen voor een beter voorspelbaar resultaat en waarschijnlijk ook een beter resultaat. U weet immers beter voor welke prijs u een project nog wilt aannemen. En onder welke prijs u het project liever aan een ander overlaat. Nauwkeurige voorcalculaties maken de kans groter dat u de doelstellingen in uw business plan gaat realiseren.

Inzicht verbeteren

Analyseren van projectresultaten en goed calculeren vragen om een informatiesysteem dat deze mogelijkheden biedt. Profity ERP is zo’n systeem We bespreken graag met u hoe Profity ERP u kan helpen uw omzet- en winstdoelstellingen te behalen. Neem hiervoor contact met ons op!